Is die leuke woning al onder bod?

Stel u heeft een woning gevonden die helemaal aan uw wensen voldoet. Vol enthousiasme belt u de makelaar: u wilt deze woning bezichtigen! Tot uw grote teleurstelling hoort u dat deze woning al ‘onder bod’ is. Of u kunt de woning wel bezichtigen maar vervolgens belandt u in een inschrijvingsprocedure. De woning gaat aan uw neus voorbij…

 

Vooral in stedelijk gebied is een woning vinden én kopen lastig. Maar ook in Kaag en Braassem zijn woningen in bepaalde wijken erg snel verkocht en heeft u wellicht het gevoel continue naast het net te vissen. Is er een manier om de kans van slagen te vergroten? Wij van Rietbroek Makelaardij denken van wel.

 

Aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar helpt Rietbroek makelaardij u, wij behartigen uw belangen. Rietbroek Makelaardij is aangesloten bij NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars. We hebben een groot netwerk en weten vaak al voor een woning op Funda verschijnt dat het te koop komt. Plaatst u bij ons een zoekopdracht, dan weten wij al wat uw wensen zijn en kunnen we daarop inspelen. Hiermee kunt u als potentiële koper uw concurrenten voor zijn.

 

Het beste bod

Met deze handelswijze maken we het verschil, vooral in een gespannen markt. Door onder collega-makelaars te verspreiden dat wij voor u een huis zoeken in een bepaalde wijk, bijvoorbeeld. Maar ook door u te adviseren over het geschikte bod. Een bod betekent in deze de combinatie van koopsom, opleveringstermijn en ontbindende voorwaarden. En als u dan vooraf weet welk hypotheekbedrag u nodig hebt, kan de koop snel én goed voorbereid gesloten worden.

 

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wij van Rietbroek Makelaardij staan u als aankoopmakelaar graag bij. Samen bereiken we veel meer. Neem gerust contact met ons als u denkt dat wij iets voor u kunnen betekenen.

 

Melina Rietbroek