Over
Rietbroek

Van alle markten thuis

Ons team

Onderscheidend met
gedegen vakkennis

De makelaardij is volgens Melina dienstverlenend. Als makelaarskantoor werkt Rietbroek Makelaardij onderscheidend, integer en met gedegen vakkennis. Zoekt u een aankoopmakelaar, een verkoopmakelaar of een taxateur voor uw woning of bedrijfsonroerendgoed, dan bent u bij Rietbroek Makelaardij aan het juiste adres.

Rietbroek Makelaardij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de makelaardij en voor elke stap in het proces een specialist in huis. Meer weten? Lees hieronder meer over ons team!

Image_Vakkennis_RietbroekMakelaardij
Logo_Funda

9,4 Verkoop gemiddelde

In onze service gaan we ver, en met betrokkenheid en persoonlijk contact maken we het verschil. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen!

Bekijk onze reviews
Logo_NVM

NVM-makelaar Roelofarendsveen

Rietbroek Makelaardij is NVM-makelaar in Roelofarendsveen, gemeente Kaag en Braassem. Wij zijn uitstekend op de hoogte van het huizenaanbod in het gehele Groene Hart. Heb je een goed gevoel bij Rietbroek Makelaardij en wil je kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

DSC09271-Enhanced-3

Maak kennis met ons team

Voor elke stap in het proces een specialist in huis, die
allemaal samenwerken als een geoliede machine. Zo kunnen
we bij elke stap van het verkoopproces de zorg volledig
uit handen nemen. Dat noemen wij een team dat staat als een huis!

Melina

Melina Rietbroek

Register Makelaar Taxateur RT

Direct na haar hbo-opleiding makelaardij en economie is Melina in 2001 bij een gerenommeerd kantoor als makelaar aan de slag gegaan en in 2008 werd ze beëdigd als makelaar-taxateur.

Als NVM-makelaar in Roelofarendsveen en omstreken neemt Melina de buitendienst voor haar rekening. Dit doet ze met veel enthousiasme en passie voor het vak. Je kunt eigenlijk wel stellen dat Melina’s werk ook een beetje haar hobby is!

Sonja van Klink – Koek

Assistent Makelaar / A-RMT

Sonja in 3 woorden: behulpzaam, georganiseerd en betrouwbaar. Als assistent makelaar ondersteunt Sonja de buitendienst – je kunt haar tegenkomen bij bezichtigingen, taxaties of bij bouwkundige keuringen. En natuurlijk via de telefoon of mail: altijd in voor een lach of een gezellig praatje!

Naast werk vind je Sonja op de piste, in de zon in de tuin óf in de keuken.. en ook op kantoor voorziet ze de rest regelmatig van de meest heerlijke lunches!

Sonja
Irma

Irma Kerkvliet

Office medewerker

Irma is onmisbaar voor een soepele afhandeling voor het koop- en verkoopproces en de financiële administratie. Accuraat, gestructureerd en klantgericht! Als commercieel medewerker binnendienst houdt zij zich met ontelbaar dingen bezig, en dat is nou net wat perfect bij Irma past.

Ook buiten werktijd is Irma een bezig bijtje: in haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om lekker uit eten te gaan, gezellig te lunchen met vrienden, of op de kleintjes te passen.

Logo-Vastgoedcert
Logo-NVM
Logo-Register-Taxateur
Logo-NWWI
Logo-Funda
Logo-TMI