Roelofarendsveen
De Lasso-Zuid 8

Prijs
€ 40.000,- per jaar
Te huur

Beschrijving

TE HUUR: kantoorruimte op bedrijventerrein De Lasso-Zuid

In het landelijk gelegen Roelofarendsveen bieden wij deze kantoorruimte van ca. 380 m² te huur aan. De ruimte is als één bedrijfsruimte te huren, maar deelverhuur behoort ook tot de opties.

GEBOUWDETAILS
Entree aan de zijkant van het gebouw. De lange trap brengt u in de eerste centrale hal, van waaruit u in de lange hal komt die toegang verschaft tot alle vertrekken. Aan uw linkerhand treft u een ruime ontvangsthal, van waaruit u toegang heeft tot een grote kantoorruimte (ca. 56 m²) voorzien van pantry en nog eens drie kantoren van ca. 23 m². De ruimtes zijn allemaal met elkaar verbonden.

Verderop in de hal treft u een tweede grote kantoorruimte (ca. 40 m²), met toegangsdeur naar een tweede kantoorruimte (ca. 28 m²), en een derde kantoorruimte (ca. 57 m²). Daarnaast bevinden zich hier nog twee aparte ruimtes die bijvoorbeeld als spreekkamer of als opslagruimte gebruikt kunnen worden.

Alle kantoren zijn heerlijk licht dankzij de raampartijen over de volledig breedte van het pand. De bedrijfsruimte is verder voorzien van twee toiletruimten (ca. 6 m²) voorzien van een hangend toilet, wastafel en douche. Indien nodig is het mogelijk deze douche weer te vervangen voor toilet. Tevens bevindt zich naast deze toiletruimtes nog een separate pantry (ca. 5 m²) voorzien van spoelbak, kastruimte, koelkast en hier bevindt zich de elektravoorziening.

DEELVERHUUR BESPREEKBAAR
Dankzij de indeling is de bedrijfsruimte ook in delen te huren. Er zijn verschillende verdelingen mogelijk (zie plattegrond), afhankelijk van de interesse. Vraag ons naar de mogelijkheden.

LIGGING
De kantoorruimte heeft een perfecte ligging in de Randstad, nabij autosnelwegen A4 en A44. De afstand tot de afrit is ca. 300 meter. Via deze wegen zijn de steden Amsterdam en Den Haag maar ook de kustplaatsen binnen 30 minuten bereikbaar. In 2 minuten zit u op de A4 en rijdt u naar de grote steden in de randstad zoals Schiphol (15 minuten), Amsterdam (25 minuten), Den Haag (20 minuten) en Rotterdam (30 minuten). Op loopafstand, aan de Alkemadelaan, ligt een bushalte met verbindingen naar Leiden en Schiphol. Dit maakt de locatie waarop deze ruimte zich bevindt echt een A-locatie.

PARKEERRUIMTE
Voor de bedrijfsruimte bevindt zich een parkeerterrein waar plaats is voor 5 auto’s, meer in overleg.

HUURINFORMATIE
– De huurprijs bedraagt € 40.000,- p/j excl. water en licht en mag (voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst) aangepast worden conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens.
– De borg bedraagt 3 maanden huur
– Huurtermijn minimaal 1 jaar, verlengingsjaren bespreekbaar
– Deelverhuur is bespreekbaar, bijvoorbeeld enkel 1 deels kantoorruimte

Voor nadere vragen of opmerkingen, gelieve contact op te nemen met:
Rietbroek Makelaardij
Geestweg 38
2371 AE Roelofarendsveen
info@rietbroekmakelaardij.nl
(071) 33 104 53

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
De Lasso-Zuid
Huisnummer
8
Postcode
2371 EW
Stad
Roelofarendsveen

Overdracht

Prijs
€ 40.000,- per jaar
Prijs per m²
€ 40.000
Status
Te huur
Aangeboden sinds
1 jaar
Aanvaarding
other

Bouw

Soort huis
Kantoorruimte
Bouw soort
other

Energie

Label
Niet beschikbaar
Boiler eigendom
Eigendom

Afspraak maken