Roelofarendsveen
Stationsstraat 2-d1

Prijs
€ 1.058,- per maand
Onder bod

Beschrijving

KANTOORRUIMTE IN BUSINESSPOINT ROELOFARENDSVEEN

Midden in hartje Roelofarendsveen treft u het Businesspoint aan. Met de A4 op een steenworp afstand ligt Schiphol om de hoek en Amsterdam, Leiden, Den Haag en Bloemenveiling Aalsmeer op ca. 20 minuten rijden. Het Businesspoint, op een milieubewuste manier gebouwd, heeft een buitengevel met hoge isolatiewaarde. Het klimaat in het pand wordt geregeld door middel van een warmtepomp die warmte en koeling uit de aarde onttrekt. De begane grond en de eerste verdieping zijn ingericht als kantoorruimte, daarboven bevinden zich drie woonlagen.

KANTOORRUIMTE TE HUUR
Stationsstraat 2D1 betreft een zeer hoogwaardige en courante ‘turn key’ kantoorunit van in totaal ca. 96 m² gelegen op de eerste verdieping van het nieuwe, moderne, duurzame (energielabel A) en representatieve kantorencomplex Businesspoint Roelofarendsveen.
Dit bedrijfsverzamelgebouw is een bijzonder en ruim opgezet project, gesitueerd op één van de meest centrale locaties in Roelofarendsveen, nabij de rotonde aan de Alkemadelaan en in de directe omgeving gelegen van het winkelhart van Roelofarendsveen. Door het gebruik van veel groen rondom het gehele gebouw, in combinatie met een hoogwaardige terreinafwerking heeft het complex een hoogwaardige uitstraling en markeert het daarmee de entree van het dorp.
Dankzij o.a. de milieubewuste manier van energievoorziening en hoge isolatiewaarden behaalt het pand een uitstekende milieu normering, met o.a. lage servicekosten.
Het Businesspoint is een fijne werkplek voor startups, ervaren ondernemingen met of zonder personeel en freelancers. In het kantorencomplex zijn o.a. Paul’s Quinoa, Secure Advance, Univé en Free Design gevestigd. Bovendien is het winkelcentrum van Roelofarendsveen op loopafstand gelegen.

BEREIKBAARHEID
Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via de Rijkswegen A4 en A44 alsmede de Provinciale weg N207.
Bereikbaarheid per openbaar vervoer is als goed te kenmerken. Diverse bushalten liggen tegenover het kantorencomplex.

OPPERVLAKTE / INDELING
De kantoorruimte beschikt over een oppervlakte van ca. 96 m² en is geheel op de eerste verdieping gelegen. De kantoorruimte is voorzien van kitchenette en vergaderruimte. Het is mogelijk de kantoorruimte gemeubileerd te huren, dus inclusief kasten, bureaus, stoelen en kapstok. De ruimte is voorzien van internet aansluitingen, wel moet hiervoor zelf een abonnement worden afgesloten.

PARKEERMOGELIJKHEDEN
Vrij parkeren op openbaar terrein in de directe omgeving van het kantorencomplex. Eventueel kunnen er vaste parkeerplaatsen in onderliggende parkeerkelder of naast het gebouw worden gehuurd. Huurprijs per parkeerplaats: n.o.t.k.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het onroerend goed beschikt onder andere over:
– systeemplafond met verlichtingsarmaturen (LED lampen)
– afgewerkte wanden
– kabelgoten
– deels (indien gewenst) gemeubileerd
– toiletten
– pantry voorzien van koelkast
– duurzame verwarming
– duurzame koel en ventilatie-installatie
– lift (gedeeld)
– binnenzonwering
– de ruimten zijn volledig gestoffeerd d.m.v. vloerbedekking
– vloerverwarming
– intercom
– eigen postbus
– fietsenstalling (gedeeld)
– energielabel A (label is geldig tot en met 2026)

HUURPRIJS
€ 135,00 per m² per jaar.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen op voorschotbasis € 26,00 per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur. Indien niet geopteerd kan worden voor een met BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

HUURTERMIJN
5 jaar + telkens 5 optiejaren.

HUURPRIJSBETALING
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke 3 maanden bij vooruitbetaling plaats.

ZEKERHEIDSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

AANVAARDING
Per direct beschikbaar.

COURTAGE
Mocht door bemiddeling van Rietbroek Makelaardij een transactie tot stand komen, zult u hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Stationsstraat
Huisnummer
2-d1
Postcode
2371 SH
Stad
Roelofarendsveen

Overdracht

Prijs
€ 1.058,- per maand
Prijs per m²
€ 1.058
Status
Onder bod
Aangeboden sinds
1 jaar, 2 maanden
Aanvaarding
other

Bouw

Soort huis
Kantoorruimte
Bouwjaar
2011
Bouw soort
other

Energie

Label
Niet beschikbaar
Boiler eigendom
Eigendom

Afspraak maken