RoelofarendsveenDe Lasso-Zuid 3-f€ 65.000,- per jaar

Bezichtiging aanvragen

Beschrijving

TE HUUR: kantoor-/showroomruimte met magazijn op bedrijventerrein De Lasso-Zuid

In het landelijk gelegen Roelofarendsveen bieden wij deze kantoorruimte met bedrijfsruimte-/magazijn te huur aan.

GEBOUWDETAILS
Entree aan de voorzijde. U komt binnen in de hal, hier bevindt zich de wenteltrap naar de verdiepingsvloer en het separate toilet met fonteintje. Via de hal bereikt u de werkruimte (ca. 54 m²), deze is voorzien van pantry met twee dubbele spoelbakken. De begane grond bestaat verder uit opslag- en magazijnruimte, verdeeld in 3 delen van ca. 27, 95 en 56 m² met overheaddeur. De achterste ruimte is daarnaast nog voorzien van loopdeur naar buiten.

Op de eerste verdieping, die zowel vanuit de hal als vanuit het magazijn te bereiken is, bevinden zich 6 separate kantoorruimtes, variërend van ca. 51 m² tot ca. 15 m².
Daarnaast bevindt zich op deze verdieping nog een ruime kantine (ca. 48 m²) met keukenblok. Deze is uitgerust met spoelbak, koelkast, vaatwasser en Siemens combi-oven. De keuken bevindt zich aan de voorzijde en biedt uitzicht over het bedrijventerrein. Aan de achterzijde bevinden zich twee toiletgroepen, één met twee toiletten en een fonteintje en de andere met eveneens twee toiletten, een urinoir en een fonteintje.

LIGGING
Deze bedrijfs-/kantoorruimte heeft een perfecte ligging in de Randstad, nabij autosnelwegen A4 en A44. De afstand tot de afrit is ca. 300 meter. Via deze wegen zijn de steden Amsterdam en Den Haag maar ook de kustplaatsen binnen 30 minuten bereikbaar. In 2 minuten zit u op de A4 en rijdt u naar de grote steden in de randstad zoals Schiphol (15 minuten), Amsterdam (25 minuten), Den Haag (20 minuten) en Rotterdam (30 minuten). Op loopafstand, aan de Alkemadelaan, ligt een bushalte met verbindingen naar Leiden en Schiphol. Dit maakt de locatie waarop deze ruimte zich bevindt echt een A-locatie.

PARKEERRUIMTE
Voor de bedrijfsruimte is ruimte om 3 auto’s te parkeren. Daarnaast zijn er meerdere vrije parkeerplaatsen op eigen terrein van de VVE.

HUURINFORMATIE
– De huurprijs bedraagt € 65.000,- p/j excl. water en licht en mag (voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst) aangepast worden conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens.
– De borg bedraagt 3 maanden huur
– Huurtermijn 5 jaar + 5 optiejaren, korter is bespreekbaar

Voor nadere vragen of opmerkingen, gelieve contact op te nemen met:
Rietbroek Makelaardij
Geestweg 38
2371 AE Roelofarendsveen
info@rietbroekmakelaardij.nl
(071) 33 104 53

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
De Lasso-Zuid
Huisnummer
3-f
Postcode
2371 EV
Stad
Roelofarendsveen

Overdracht

Prijs
€ 65.000,- per jaar
Prijs per m²
€ 65.000
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
11 maanden
Aanvaarding
Anders

Bouw

Soort huis
Kantoorruimte

Energie

Energieklasse
Niet beschikbaar
Boiler eigendom
Eigendom

Bezichtiging aanvragen

Gerelateerd aanbod

Verkocht
Roelofarendsveen
Westeinde 83-C
21 ca. 49C
Verkocht
Roelofarendsveen
Noordeinde 189-b5
21 ca. 48C
Verkocht
Roelofarendsveen
Zuideinde 73
21 ca. 57Niet beschikbaar
Verkocht
Roelofarendsveen
Noordeinde 162-J
21 ca. 40C