LeidenLage Morsweg 23+ 21 a€ 525.000,-

Bezichtiging aanvragen

Beschrijving

Beleggingsobject: dubbel appartement nabij centrum van Leiden

Zeer interessant beleggingsobject met fraaie hoekligging, gelegen in het Morskwartier te Leiden. Het object is verdeeld in een 2-tal appartementen, één op de begane grond en één op de verdiepingsvloer. Let op, het is alleen als geheel aan te kopen daar het object niet gesplitst is.

Het appartement op de begane grond (nr. 23) heeft de voordeur aan de kant van de Vondellaan. Dit appartement is in circa 2015 gerenoveerd en is voorzien van nette keuken, ruime en lichte woonkamer, één slaapkamer, berging en badkamer met douche, toilet, wastafel en wastafelmeubel. Dit appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 59 m²
Het appartement op de verdiepingsvloer (nr. 21a) heeft een eigen voordeur en trapopgang, ruime overloop/hal, toiletruimte, twee slaapkamers, lichte en ruime woonkamer met halfopen keuken en een balkon gelegen op het noordwesten. Tevens hoort er bij dit appartement nog een kleine voortuin, gelegen op het zuiden. Dit appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 52 m².

Ligging en omgeving
Het object bevindt zich op de kruising van de Lage Morsweg en de Vondellaan, gelegen in het Morskwartier. Deze wijk ligt ten noorden van het stadscentrum van Leiden en staat bekend om zijn diverse woonwijken, de groene omgeving en de aanwezigheid van de Universiteit Leiden. De wijk biedt goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, cultuur, gezondheid. Ook zijn er veel winkelvoorzieningen in- en rondom het Diamantplein. Tevens in de buurt zijn diverse sportverenigingen, zoals verschillende voetbalclubs, een rugbyclub en roeiverenigingen.
Tevens in de directe omgeving bevindt zich het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en het Leiden Bio Science Park.

Bereikbaarheid
Het object is zeer centraal in de Randstad gelegen en beschikt in de nabijheid over goede ontsluitingen op bijvoorbeeld rijkswegen A4, A44 en de N44. Via deze wegen zijn Amsterdam, Den Haag en Rotterdam maar ook de kustplaatsen binnen 30 minuten bereikbaar. In ca. 25 minuten staat u op luchthaven Schiphol.
Reizen met het openbaar Het object ligt op steenworp afstand van NS Station Leiden Centraal – zo’n 4 minuten fietsafstand. Hier zijn goede trein en bus voorzieningen.

Kadastrale gegevens
Gemeente Leiden, sectie R, nummer 444, kadastrale grootte 0 are en 87 centiare

Huidige situatie
Lage Morsweg 21A – verhuurd per € 1050,- per maand excl. G/W/L voor onbepaalde tijd. De huidige huurder heeft aangegeven de huur te gaan opzeggen, hoogstwaarschijnlijk per februari 2024, in dat geval zal het appartement leeg en ontruimd worden opgeleverd (let op dus mogelijk lagere OVB)

Lage Morsweg 23 – verhuurd per € 1250,- per maand excl. G/W/L voor 2 jaar.

Totale huuropbrengst
De totale huuropbrengst van de appartementen tezamen bedraagt € 27.240,- per jaar

Waarborgsommen
Huidige huurders hebben gezamenlijk € 2000,–. aan waarborgsommen betaald aan huidige verhuurder. Dit bedrag zal bij overdracht van het object worden overgemaakt aan de nieuwe eigenaar.

Aanvaarding
In overleg, kan per direct

Energieklasse
Lage Morsweg 21A – energielabel D, geldig tot 07-11-2033
Lage Morsweg 23 – energielabel D, geldig tot 07-11-2033

As is, where is
Het object zal worden verkocht en geleverd als zijnde “as is, where is”, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot (installatie)technische, bouwkundige, juridische, milieukundige (inclusief bodem, grondwater, tanks en asbest), feitelijk gebruik en/of commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de “as is, where is” koop en levering.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Lage Morsweg
Huisnummer
23+ 21 a
Postcode
2332 XA
Stad
Leiden

Overdracht

Prijs
€ 525.000,-
Prijs per m²
€ 525.000
Status
Te koop
Aangeboden sinds
5 weken
Aanvaarding
Anders

Bouw

Soort huis
Overige BOG panden
Bouwjaar
1931

Energie

Energieklasse
Niet beschikbaar
Boiler eigendom
Eigendom

Bezichtiging aanvragen

Gerelateerd aanbod

Te koop
Rijsenhout
Aalsmeerderdijk 569
64 ca. 125555E
Te koop
Roelofarendsveen
Saffier 67
21 ca. 59A+++
Te koop
Nieuwe wetering
Voorweg 171
54 ca. 118467B
Te koop
Leiden
Lage Morsweg 23+ 21 a
53 ca. 11187D
Te koop
Roelofarendsveen
Kardoen 3
54 ca. 145152A
Onder bod
Roelofarendsveen
Roelofoever 24
21 ca. 64A