RoelofarendsveenConservenweg 71--77€ 39.000,- v.o.n.

Bezichtiging aanvragen

Beschrijving

TE KOOP: opslag- en stallingsboxen vanaf 21 m²

BOUW IS GESTART, Al MEER DAN 100 KOPERS GINGEN U VOOR!

INLEIDING
Een unieke kans om aan te kopen! In totaal 183 duurzame en robuuste opslag- en stallingsboxen, verdeeld over 4 bouwlagen op bedrijventerrein ‘De Lasso Noord’ in Roelofarendsveen. Pal naast autosnelweg A4, op korte afstand van onder andere Leiden, Alphen aan den Rijn, de Bollenstreek en gemeente Haarlemmermeer en op steenworp afstand van diverse dorpen en vaarwateren. Ideaal voor het stallen van bijvoorbeeld (klassieke) auto’s, boten, caravans, campers, aanhangwagens, trailers maar ook voor huisraad en archief. Zowel voor particulier als bedrijfsmatig gebruik, maar ook als belegging. De boxen hebben een oppervlakte van circa 21 tot 28 m² BVO en zijn gemakkelijk toegankelijk via twee ruime goederenliften van circa 8 x 3 x 2,60 meter (LXBXH). Daarnaast beschikt het boxencomplex over een personenlift, twee trappenhuizen, sanitaire voorzieningen en zonnepanelen voor gemeenschappelijk gebruik.

KOOPSOMMEN
De verkoopprijzen beginnen reeds bij € 39.000,- en gaan t/m € 59.000,- VON excl. BTW. Er is nog beschikbaar in (nagenoeg) alle prijsklassen en op meerdere verdiepingen. We stemmen graag af waar uw voorkeur naar uitgaat of maken een passende selectie op basis van uw budget.

VERKOOPDOCUMENTATIE
Alle verkoopdocumentatie is beschikbaar en te downloaden via onze website op a4hub.nl/downloads. Hier zijn onder andere de volgende documenten te vinden: projectbrochure, diverse tekeningen, (concept) contractdocumentatie, prijslijst en begroting Vereniging van Eigenaren. Bezoek de website voor alle relevante documenten of neem contact op met ons kantoor zodat we het per e-mail met u kunnen delen.

PLANNING
De omgevingsvergunning is reeds onherroepelijk. De sloopwerkzaamheden staan gepland voor december 2023. Daarna zullen er diverse voorbereidingen worden getroffen om de heiwerkzaamheden in februari 2024 te starten. De verwachte oplevering staat gepland voor het 4e kwartaal 2024.

CONTACT
Heeft u na het bestuderen van de documentatie interesse in één of meerdere opslag-/stallingsboxen, meldt u dan vrijblijvend aan op de projectwebsite of neem contact op met ons kantoor via e-mail (info@rietbroekmakelaardij.nl) of telefoon (071-3310453).

DISCLAIMER
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in contact te treden. Aan de inhoud van deze zorgvuldig samengestelde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Conservenweg
Huisnummer
71--77
Postcode
2371 DT
Stad
Roelofarendsveen

Overdracht

Aankoopprijs
€ 39.000,- v.o.n.
Aankoopprijs per m²
€ 39.000
Status
Te koop
Aangeboden sinds
4 maanden
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort huis
Andere panden
Type gebouw
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2141 m²

Bezichtiging aanvragen

Gerelateerd aanbod

Verkocht
Roelofarendsveen
De Kuyperij 0-ong