RoelofarendsveenVeenderveld 22€ 335.000,-

Bezichtiging aanvragen

Beschrijving

TE HUUR OF TE KOOP: bedrijfsruimte op bedrijventerrein Veenderveld

ALGEMEEN
Courante bedrijfsruimte (incl. kantoorruimte én twee eigen parkeerplaatsen) van in totaal ca. 180 m², welke is gelegen op bedrijventerrein ‘Veenderveld’ te Roelofarendsveen. Bestaande uit een grote open ruimte op de begane grond ingericht als showroom en op de eerste verdieping een kantoorruimte en een tweede opslagruimte.
Bedrijfsruimte is zeer strategisch gelegen en daarnaast op absolute zichtlocatie gelegen. Het object is direct gelegen naast de Rijksweg A4. In de directe omgeving van het object zijn onder andere EFM Machinery, Dobbe Transport en Ruiten Foodpack gevestigd. Bedrijventerrein ‘Veenderveld’ is gelegen langs de Rijksweg A4. Aangrenzend zijn de bedrijventerreinen ‘De Lasso’ en ‘De Lasso Zuid’ gesitueerd.

HUURINFORMATIE
– De huurprijs betreft een prijs excl. BTW en excl. water en licht en mag (voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst) aangepast worden conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens.
– De borg bedraagt 3 maanden huur
– Huurtermijn idealiter 5 jaar met + 5 verlengingsjaren. Eventuele kortere huurperiode is bespreekbaar.

BEREIKBAARHEID
Het geheel ligt midden in de Randstad en is per eigen vervoer uitstekend bereikbaar via Rijksweg A4. Het pand ligt, mede vanwege het feit dat Amsterdam, Den Haag en Schiphol met de auto op 20 minuten afstand liggen, op een ideale locatie om succesvol te kunnen ondernemen.

OPPERVLAKTE / INDELING
De kantoor-/bedrijfsruimte heeft in totaal een oppervlakte van ca. 180 m² en is als volgt ingedeeld:
Begane grond: Bedrijfsruimte ca. 90 m² showroomruimte met toilet, epoxyvloer, systeemplafond en extra glazen pui voor de elektrische overheaddeur
Verdiepingsvloer: ca. 90 m² kantoorruimte, pantry en opslagruimte. Het object is voorzien van een alarminstallatie, krachtstroom, elektrische verwarming.

PARKEERMOGELIJKHEDEN
Op eigen terrein bevinden zich aan voorzijde van de bedrijfsruimte 2 eigen parkeerplekken.

HUURPRIJS
€ 1595,- per maand excl BTW.

VRAAGPRIJS
€ 335.000,– k.k.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur.
Indien verkoper dit wenst kiezen partijen voor een met BTW belaste verkoop.

HUURPRIJSBETALING
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke maand bij vooruitbetaling plaats.

ZEKERHEIDSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 2 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

AANVAARDING
Aanvaarding in overleg

COURTAGE
Mocht door bemiddeling van Rietbroek Makelaardij een transactie tot stand komen, zult u hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

BIJZONDERHEDEN
Huur komt alleen tot stand met goedkeuring van de eigenaar/verhuurder.

OVERIG
Bezichtigingen uitsluitend op een daartoe afgesproken tijdstip met Rietbroek Makelaardij.

Voor nadere vragen of opmerkingen, gelieve contact op te nemen met:
Rietbroek Makelaardij
Geestweg 38
2371 AE Roelofarendsveen
info@rietbroekmakelaardij.nl
(071) 33 104 53

Ligging en omgeving
De showroom-, kantoor- en/of bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein Veenderveld. Dit bedrijventerrein is zéér gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen zoals de A4 en A44. In 3 minuten zit u op de A4 en rijdt u naar de grote steden in de randstad zoals Schiphol (15 minuten), Amsterdam (25 minuten), Den Haag (20 minuten) en Rotterdam (30 minuten).
Het Veenderveld biedt zeer veel bedrijvigheid, wat het tot een fijne werkomgeving maakt. Daarnaast betreft het een veilige werkomgeving, daar het terrein goed beveiligd is met bijvoorbeeld automatische slagbomen bij alle in- en uitgangen van het bedrijventerrein.
Het Veenderveld bevindt zich nabij 2 bushalten en op ca. 1000 meter van het dorpscentrum van Roelofarendsveen waar u diverse winkelvoorzieningen treft. Het is een veilig bedrijvenpark, dat voldoet aan de eisen van deze tijd en beschikt over de juiste keurmerken en certificaten. Dit maakt het bedrijventerrein tot een perfecte locatie voor uw bedrijf!

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Veenderveld
Huisnummer
22
Postcode
2371 TV
Stad
Roelofarendsveen

Overdracht

Prijs
€ 335.000,-
Prijs per m²
€ 335.000
Status
Verhuurd
Aangeboden sinds
1 jaar, 5 maanden
Aanvaarding
Anders

Bouw

Soort huis
Bedrijfshal

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
180 m²

Energie

Boiler eigendom
Eigendom

Bezichtiging aanvragen

Gerelateerd aanbod

Te koop
Roelofarendsveen
Westeinde 83-g
21 ca. 41418
Onder bod
Roelofarendsveen
Waterlelie 74
21 ca. 61A
Te koop
Roelofarendsveen
Merelplantsoen 10
74 ca. 1241261976
Te koop
Roelofarendsveen
Noordeinde 189-c1
32 ca. 65
Onder bod
Roelofarendsveen
Schoolplein 20
42 ca. 104A
Verkocht o.v.
Roelofarendsveen
Noordeinde 127
85 ca. 1301701980B