Oud Ade
W5+ W6 (Bouwnr. 4)

Vraagprijs
€ 372.500,- v.o.n.
Te koop

Beschrijving

De recreatiewoningen
Wikkelhouse woningen worden opgebouwd uit goed geïsoleerde en gekoppelde elementen van circa 1.20 m¹ breed. Deze elementen worden in de fabriek aan de binnenzijde volledig afgewerkt met blank gelakt multiplex en aan de buitenzijde voorzien van een waterdichte bekleding. Uiteindelijk worden de elementen afgewerkt met een gemodificeerde, thermohouten latten afwerking die op natuurlijke wijze vergrijst. Ook de eindgevel kozijnen en daklijsten zijn van gemodificeerd hout voor een natuurlijke vergrijzing. De kozijnen en deuren worden voorzien van HR++ glas. Op diverse plaatsen zijn ronde uitzetramen bedacht.

Het interieur
De woningen worden voorzien van een ruime keuken, compleet met spoelbak, elektrische 4-pits kookplaat, afzuiging, koelkast, vuilnisbak, kasten en lades. De badkamer wordt gecombineerd met het toilet. Hier treft u aan: toilet met wastafel en bovenkastje met spiegel. De doucheruimte wordt voorzien van een kast met de voorbereiding voor de plaatsing van een wasmachine, een 80 liter elektrische boiler en een douchebak van gerecycled plastic. In de woning komt een groepenkast met diverse groepen en een aardlekschakelaar. De woning wordt voorzien van elektrische verwarming en koeling! Bij dit type is tevens een schoorsteendoorvoer voor een mogelijk houtkacheltje bedacht. Deze houtkachel zelf is niet opgenomen in de koopsom. De woning wordt verder voorzien van één houten terras van 120 cm en vier houten trappen.

Wikkelhouse heeft een totaalconcept ontwikkeld met behalve de woning een scala aan meubilair en andere features. Dat moet u vooral zien en voelen! Op verzoek maken wij voor u een afspraak voor een bezichtiging van de modelwoningen en alle andere mogelijkheden bij Wikkelhouse Fiction Factory in Amsterdam. Let op – deze extra’s zijn niet inbegrepen in de koopsom).
Hetgeen is getekend en omschreven is de standaard woning zoals wij die aanbieden. Wijzigingen in de fabriek zijn tot een nader te bepalen tijdstip nog bespreekbaar.

Parkeerplaatsen
Op de kavel worden twee parkeerplaatsen op eigen grond aangelegd. Vanwege de gewenste natuurvriendelijke uitstaling van het totale project zal deze verharding als waterdoorlatende half verharding worden aangelegd. Voor de genoemde parkeerplaatsen gaat een zogenoemde ‘instandhoudingsverplichting’ gelden, die notarieel vastgelegd gaat worden.

TECHNISCHE OMSCHRIJVING
Fundering
Gelet op de plaatselijke slappe grondslag, wordt uw Wikkelhouse woning geplaatst op betonnen kespen. Deze kespen rusten op een betonnen fundering welke wordt onderheid met houten heipalen voorzien van betonnen oplagers. Hierdoor blijft uw recreatiewoning blijft gegarandeerd waterpas staan.

Nutsaansluitingen
Elke recreatiewoning krijgt zijn eigen nutsaansluitingen. Er zijn aansluitingen voorzien van 3×25 Amp elektra, water, glasvezel en riolering. De elektrameter wordt geplaatst in een buitenkast, van daaruit gaat de voedingskabel naar de groepenkast in de woning.
De watermeter wordt geplaatst in een buitenwatermeterput, van daaruit gaat er een aansluitleiding naar het aansluitpunt in de recreatiewoning. De glasvezel kabel wordt direct ingevoerd in woning. In principe moet het mogelijk zijn om met de gevraagde aansluitvermogens een laadpunt op eigen terrein te creëren, dit is nu niet inbegrepen in de koopsom.
Op de situatietekening is de positie van elektrakast en watermeter put aangegeven.

Grondwerk
De kavels worden opgeleverd op de huidige hoogte. Eventueel uitkomende grond van fundatie wordt verspreid over de kavels.

Groen
Een Wikkelhouse woning komt het best tot zijn recht in een groene omgeving. Aan de rand van de polder is dit al het geval maar dit wordt nog eens versterkt door de kavelgrenzen aan te planten met hagen, bomen en struiken. Hierdoor wordt er tevens enige privacy gerealiseerd en tevens worden kavelgrenzen verduidelijkt. Een gerenommeerd lokaal hoveniersbedrijf maakt hiervoor een ontwerp en zorgt voor de uitvoering.

Gezamenlijk terrein
Op de toegangsweg komen zes algemene parkeerplaatsen en enig groen, dit zal gaan behoren tot het gezamenlijk terrein. Deze verharding zal ook als half verharding worden aangelegd. Ook dit gebied wordt aangeplant met heggen en enige bomen of stuiken.
Dit gebied wordt in zogenaamde mandeligheid uitgegeven. Mogelijk komen daar later nog 1 of 2 gebruikers bij. Het onderhoud van deze verharding en groen komt voor rekening van de gebruikers. Dat geldt ook voor het onderhoud van de in het gezamenlijk terrein liggende riolering, aansluitend op de gemeentelijke pompput.

Disclaimer
– Op het totale terrein liggen van oudsher nutsleidingen. Door de plaatsing van een trafo en deze recreatiewoning komt daar nog het e.e.a. bij. Deze zullen gerespecteerd moeten worden met de hiervoor geldende beperkingen.
– In de toekomst komt er mogelijk nog een woning bij op de kavel grenzend aan de Vennemeer. De verkrijger hiervan zal ook deelnemer worden aan de genoemde mandeligheid en meebetalen aan het onderhoud. Dit kan ook gaan gelden voor de bestaande schuur.
– De te bouwen woningen zijn bedoeld en vergund voor gebruik als recreatiewoning!
– Afvoerkolken in de halfverharding, hemelwaterafvoer bij de woningen, alsmede terrein drainage zijn niet voorzien dat geldt ook voor oriëntatie verlichting rondom de woningen en bij het mandelig gebied.
– Getoonde beelden zijn ter inspiratie

Alle fotocredits: © Wikkelhouse / Yvonne Witte

Kenmerken

Adresgegevens

Huisnummer
W5+ W6 (Bouwnr. 4)
Postcode
2374 AR
Stad
Oud Ade

Overdracht

Vraagprijs
€ 372.500,- v.o.n.
Vraagprijs per m²
€ 6.209
Status
Te koop
Aanvaarding
1

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
2023
Bouw soort
Nieuwbouw
Bouw periode
December tot April
In opbouw
Ja

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²
Perceeloppervlakte
16 m²
Inhoud
205 m³

Indeling

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Voorzieningen
1 douche en toilet, Glasvezelkabel, Rookkanaal

Energie

Label
Niet beschikbaar
Isolatie
HR-glas, volledig geïsoleerd

Buitenruimte

Ligging
open ligging, aan water
Tuin
voortuin, achtertuin, zijtuin

Garage

Type
parkeerplaats

Afspraak maken