Waarom een verkoopmakelaar ook in Kaag en Braassem nodig is

Woont u in Kaag en Braassem, dan heeft een goudmijn in handen. De woningen in onze gemeente zijn geliefd, wat betekent dat het verkopen ervan vaak snel gaat. Als we de cijfers moeten geloven is hier een woning verkopen eenvoudig. Ze gaan immers als warme broodjes over de toonbank.

We horen het u denken: waarom zou ik dan geld uitgeven aan een verkoopmakelaar, zo moeilijk is het blijkbaar niet, mijn woning verkopen. We leggen u graag uit waarom we denken dat een verkoopmakelaar het verschil maakt. Zo is een van mijn taken als verkoopmakelaar de woning verkopen tegen de meest gunstige voorwaarden én een zo hoog mogelijke prijs. Het zou natuurlijk kunnen dat u dit zelf ook kan, maar bent u op de hoogte van de markt en bent u in staat om zakelijk te blijven?

Funda

De administratieve en juridische rompslomp die bij de verkoop van een woning om de hoek komt kijken, wordt weleens onderschat. En wat dacht u van publicatie op de juiste kanalen? Een verkoopmakelaar zet uw woning op sociale media, maar ook op dé website voor woningverkoop: Funda. Als verkoopmakelaar onderschatten we de kracht van sociale media als Facebook en Instagram zeker niet. Maar Funda blijft toch nummer één voor mensen die zoekende zijn.

Verkoopovereenkomst

Ook u kunt de expertise van een makelaar heel goed gebruiken, als u uw woning wilt verkopen. Een goede verkoopovereenkomst sluiten is dé taak van een verkoopmakelaar. Daarnaast staat bij Rietbroek Makelaardij persoonlijke en verantwoorde begeleiding voorop. En dat scheelt u veel zorgen en stress. Een verkoopmakelaar in Kaag en Braassem in de hand nemen is geen overbodige luxe, het is uzelf een gunst bewijzen. We leggen u in drie punten uit waarom Rietbroek Makelaardij de juiste keuze is:

1.      Ruim twintig jaar ervaring in de het Groene Hart

De afgelopen decennia hebben wij zeer veel ervaring opgedaan in de woningmarkt van Groene Hart en omstreken. Daar ligt onze expertise en netwerk. Een woningmarkt van uitersten. Van de crisis in 2008 tot de hoogste prijsstijgingen in het afgelopen jaren en de stabilisatie die nu gaande is.

2.      Samenwerking met NVM

Rietbroek Makelaardij maakt gebruik van targetingtechnologie. Wij tonen elk object heel specifiek aan de juiste doelgroep. Zo vinden wij zowel actief als latent woningzoekenden. Met ‘normale’ advertenties en/of reclame bereikt u deze doelgroep niet.

3.      De kracht van herhaling

Natuurlijk maken we evengoed reclame. Onze groep volgers op sociale media blijft groeien. Potentiële geïnteresseerden zien direct het nieuwe aanbod, vaak nog voor de woning op Funda staat. Zo staat uw woning direct bij onze volgers bekend en kunnen er op voorhand al bezichtigingen gepland worden. Onze dorpsgenoten volgen ons aanbod ook nog in de digitale etalage bij het winkelcentrum aan het Noordplein, waarop al onze objecten dynamisch worden weergegeven. De kijker krijgt op deze manier nog meer feeling met de beschikbare woningen.

Tot slot willen wij u vertellen dat we een fijn kantoor hebben, aan de Geestweg in Roelofarendsveen. Kom eens gezellig op de koffie in het prachtige Roelofarendsveen, of belt u ons. We vertellen u graag meer over onze werkwijze als verkoopmakelaar.

Melina Rietbroek