Wikkelhouse - Vennemeer Leidseweg 36 R1 t/m R4

Oud Ade

Contact

Over dit project

De nieuwbouwlocatie betreft een landelijke locatie nabij de ‘Jachthaven Vennemeer’, deels aan het poldergebied en nabij de bestaande lintbebouwing van de Leidseweg te Oud Ade.

Het betreft een kleinschalig wijkje met slechts 4 kwalitatief hoogwaardige recreatiewoningen, ieder op eigen kavel. Deze kavels liggen aan een doodlopend pad, met uitzicht op polderlandschap. De recreatiewoningen worden turn-key opgeleverd.

Brochure downloaden
nieuwbouwwoningen_oud_ade_voorbeeld

Over Wikkelhouse

Wikkelhouse is een uniek modulair concept voor een (vakantie)woning, creatieve ruimte of kantoor: Op maat gemaakt, eenvoudig te installeren en flexibel. Wikkelhouse is duurzaam geproduceerd en gemaakt van materialen die een minimale impact hebben op het milieu, en is drie keer milieuvriendelijker dan traditionele woningen.

De basis van Wikkelhouse is vezelkarton. Meerdere lagen worden om een huisvormige mal gewikkeld en milieuvriendelijk verlijmd, waardoor een stevige en isolerende sandwichstructuur ontstaat. Door dit wikkelproces worden een warmte-isolatie en constructiemethode op een duurzame manier geïntegreerd. Het karton wordt waterdicht gemaakt met ademende folie en afgewerkt met een houten bekleding.

De basisconstructie van het huis bestaat uit 1,2 meter diepe, in elkaar grijpende segmenten om de lengte van het huis te verlengen of te verkorten. De segmenten kunnen meerdere keren worden hergebruikt en zijn 100% recyclebaar.

Er zijn in totaal 4 kavels beschikbaar met 2 verschillende typen Wikkelhouses

01

Bouwnummer 1 – ONDER OPTIE

Type W10, ca. 55 m² BVO op een perceel van ca. 301 m²

02

Type W5+W6, ca. 60 m² BVO op een perceel van ca. 355 m²

03

Type W10, ca. 55 m² BVO op een perceel van ca. 198 m²

04

Type W5+W6, ca. 60 m² BVO op een perceel van ca. 371 m²

Gesprekken

De kandidaten die een recreatiewoning toegewezen hebben gekregen worden uitgenodigd voor een informatief gesprek bij de makelaar. Tijdens dit gesprek is het mogelijk om alle vragen omtrent het project en het bouwnummer te stellen, en gedetailleerde informatie door te nemen. Na dit gesprek heb je één week de tijd (een optie) om te beslissen of je het betreffende bouwnummer daadwerkelijk wenst aan te kopen.

Inschrijfformulier downloaden

Recent aanbod

Te koop

W5+ W6 (Bouwnr. 4)
Oud Ade

Soort huis
Woning
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
3 kamers
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Te koop

W10 (Bouwnr. 1)
Oud Ade

Soort huis
Woning
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal kamers
3 kamers
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Te koop

W10 (Bouwnr. 3)
Oud Ade

Soort huis
Woning
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal kamers
3 kamers
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Te koop

W5+ W6 (Bouwnr. 2)
Oud Ade

Soort huis
Woning
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
3 kamers
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers

Omgeving

OUD ADE
Oud Ade is het jongste dorp van de voormalige gemeente Alkemade. In 1731 stonden er enkel drie boerderijen, echter inmiddels is het inwonertal flink gegroeid. Oud Ade heeft een prachtige, landelijke ligging in de Vrouw Vennepolder en de Akkerslootpolder, geheel omgeven door polderlandschap. Voor het droogmaken van de polders zijn molens gebruikt, die nu nog intact zijn. De Vrouw Vennemolen is bijvoorbeeld gebouwd in 1632 en na herbouw in 1835 en restauratie in 1998 nu weer in gebruik genomen.

LIGGING EN OMGEVING
Het dorp is gelegen binnen de gemeente Kaag & Braassem en ligt in het Groene Hart van de Randstad, als het ware tussen Leiden en Schiphol in. Het naastgelegen dorp Rijpwetering biedt goede sportvoorzieningen, een modern sportcomplex, snackbar en een gezellig eetcafé. Daarnaast ligt de locatie op 10 minuten rijafstand van bijvoorbeeld Leiderdorp en Roelofarendsveen waar u uitgebreide winkel- en horecagelegenheden treft.
De bereikbaarheid naar de grote steden is goed: er is een bushalte recht voor de bouwlocatie (bushalte Vennemeer) met busverbindingen in de richting van Leiden en Schiphol. Daarnaast is door de ontsluitingen met bijv. de A4 en A44 de gemeente makkelijk aan te rijden vanuit de grote steden zoals Den Haag, Amsterdam en Schiphol Airport.

WATERSPORT
Oud Ade is als onderdeel van de gemeente Kaag en Braassem een mooie rustige woonomgeving centraal in het Groene Hart en Hollandse plassen. Maak een wandeling over de polderwegen, pak de fiets en neem het pontje naar Kaag eiland of leg een bootje in de naastgelegen jachthaven ‘Vennemeer’ en zoek de rust en ontspanning op het water. De gemeente Kaag & Braassem is, zoals haar naam al doet vermoeden, voornamelijk bekend vanwege haar waterrijke ligging tussen de Kagerplassen en het Braassemermeer. De aanwezigheid van deze plassen naast de locatie maken dit project zeer aantrekkelijk voor de watersportliefhebber. Het Vennemeer, waaraan de locatie is gesitueerd, staat in directe verbinding met deze plassen. Dat maakt dit project uitermate geschikt voor diegene die houdt van zeilen, zwemmen, roeien, surfen, kanoën etc.

Vennemeer
Logo-Vastgoedcert
Logo-NVM
Logo-Register-Taxateur
Logo-NWWI
Logo-Funda
Logo-TMI